Youtube революция: Секс и убийства в първия интернет филм

Интернет революцията "удари" силно и доста болезнено филмовата индустрия. В YouTube вече се появи и първото заглавие, предназначено за излъчване само и единствено в социалната мрежа.

Youtube революция: Секс и убийства в първия интернет филм
Лентата носи името Girl Walks Into a Bar ("Момиче влиза в бар") и противно на очакванията, че няма да е особено атрактивна, всъщност впечатлява с куп холивудски звезди в каста си.

Сред тях са Джош Хартнет (Josh Hartnett), Росарио Доусън (Rosario Dawson), Карла Гуджино (Carla Gugino) от "Секс до дупка" (Californication), Дани де Вито (Danny de Vito) и Закари Куинто (Zachary Quinto) oт "Герои" (Heroes), а режисьор е Себастиян Гутиерес, по-познат като сценарист на "Готика" и Snakes on a Plane (Змии на самолета).

Сюжетът разказва историите на няколко души, обикалящи и търсещи приключения в нощните барове в Лос Анджелис. Филмът пък може да се приеме и като доказателство за непрестанно развиващата се роля на YouTube, който след като бе закупен от Google през 2006 г., увеличи чувствително съдържанието си.

В повечето случаи холивудските режисьори прибягват до хитрия трик да привлекат колкото се може повече познати лица, които да гарантират шумотевицата преди пускането на филма.