3 255 лв събра за наводнените детски градини благотворителният концерт "Добрич – за Добрич"

3 255 лева бяха събрани на благотворителния концерт "Добрич – за Добрич", който се проведе по инициатива и с участието на Румънеца и Енчев. Средствата бяха дарени за възстановяването на ЦДГ №23 и ЦДГ №24, които пострадаха от проливния дъжд, излял се над Добрич в нощта срещу 20 юни. Директорките на двете учебни заведения споделиха, че парите ще бъдат използвани за закупуване на дидактични шкафове.

3 255 лв събра за наводнените детски градини благотворителният концерт "Добрич – за Добрич"



Своята съпричастност към каузата с участието си в концерта изразиха и група „Фанданго”, Александър Танев - финалист в „Големите надежди”, Ани Сарандева – представила достойно града ни в първото издание на „Гласът на България”.


На сцената на Летния театър са изявиха и талантливи възпитаници на добричките танцови и певчески школи - арт-център „Палитра” с арт-директор и хореограф Иван Иванов и вокален педагог Анелия Иванова, зонална танцова организация „Алексия” с ръководител и хореограф Севдалина Мавродиева-Нейкова, NNS crew с ръководители Миглена Георгиева и Калоян Митев, балетна формация „My dance” с ръководител Пламена Петрова, СОУ „Св. Климент Охридски” – с директор Юлияна Герасимова и вокален педагог на изпълнителите в концерта Милена Пеева, сдружение „Ръка за таланта” с председател и вокален педагог Стефка Димитрова.