Добруджа вкара 4 в първата си контрола

Косъма се отличи с два гола, Симеон Неделчев се разписа с първото си отиграване за Добруджа.

Добруджа вкара 4 в първата си контрола

Добруджа победи дублиращия отбор на Черно море (Варна) - за футболисти до 21 години, с 4:0. Контролата бе първа за жълто-зелените и се игра на стадион "Дружба" в Добрич.



Домакините заложиха на титулярен състав изцяло от футболисти, които и през миналия сезон бяха в отбора. Добруджа тотално надигра младия тим на Черно море, който имаше шанса на почивката да изостава само с 2:0. В 28 мин. резулатата откри Ивайло Димитров - Косъма. В 40 мин. той беше фаулиран в наказателното поле на варненци, а капитанът Симеон Симеонов изпълни точно отсъдената дузпа и покачи на 2:0.

В 14 мин. на второто полувреме Ивайло Димитров засече перфектния пас по фланга на Станимир Андонов и резултатът стана класически. 2 минути по-късно влезлият тъкмо в игра Симеон Неделчев, който е на проби в Добруджа, хладнокръвно простреля вратата на гостите за крайното 4:0.

Втората контрола на Добруджа от лятната подготовка отново ще бъде на стадион "Дружба" в Добрич - следващата събота, 12 юли, от 18.00 часа, срещу Спартак (Варна).