Драго Йорданов се завръща на ринга

Добричлията има 5 победи и само 1 загуба в професионалния ММА. Неговата битка е гвоздеят на програмата на шампионата по бойни изкуства на Европа "Golden Gate Bulgaria".

Драго Йорданов се завръща на ринга



След едногодишно отсъствие от спорта, заради контузия, Драгомир Йорданов се завръща на ринга. За последно той се би на състезанието по смесени бойни изкуства ММА "Cage of Glory IV" в Обзор на 13 юли миналата година.

В петък добричлията ще се изправи срещу украинеца Юрий Штембуляк. Неговите съгражданите могат да го подкрепят в зала "Владислав" в спортен комплекс "Черно море" във Варна. На 27 юни, от 19.00 часа, там ще се проведе гала вечерта на открития шампионат по бойни изкуства на Европа "Golden Gate Bulgaria". В мащабното събитие от 24 до 27 юни във Варна участат над 300 бойци от 7 държави. Гала вечерта включва 8 финални битки на състезанието и по две професионални кик бокс и ММА срещи, като едната е именно между Драго и украинеца.

В петък ММА боецът от Добрич излиза за шестата си победа на професионалния ринг. Балансът му е 5 победи и 1 загуба.

Драгомир Йорданов е първият професионален ММА боец от нашия град. Той живее в Добрич, но се състезава за клуб "Десант" - Варна. Освен в морската столица, тренира и в родния си град. Освен това Драгомир Йорданов е треньор по бойни изкуства в спортна зала "Арена" в Добрич.