Три взломни кражби регистрираха за ден

Разбити са магазин, стопанска постройка и общински обект в села от три добрички общини

Три взломни кражби регистрираха за ден

На 27 май е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект в каварненското село Свети Никола. Установено е, че за времето от 14 часа на 26 май до 7 на следващата сутрин, неизвестен засега крадец е счупил прозорец на магазина и сме вмъкнал вътре. Според обственика е извършена кражба на 179 кутии цигари от различни марки. По случая е образувано досъдебно производство от РУП Каварна.

Вчера, около 15:30 часа, е получено съобщение за кражба от имот в село Чернооково, община Генерал Тошево. Установено е, че за времето от 20 часа на 25 май до 9:30 часа на 27 май, чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически инструменти и моторен трион за рязане на дърва. По случая се работи в условията на досъдебно производство от РУП Генерал Тошево.

На 27 май е получено съобщение за извършена кражба от общински имот в шабленското село Тюленово. Установено е, че за времето от 17:30 часа на 26 май до 7:30 часа на 27 май, чрез взлом неизвестен извършител е проникнал в обекта. Откраднати са пари и електрически уреди. По случая е образувано досъдебно производство от РУП Шабла.