Десетки хиляди превзеха НДК за грандиозното закриване на кампанията на АТАКА

Партия АТАКА закри предизборната си кампания с грандиозен концерт, на който участие взе легендарната рок група „ЛЮБЭ”.

Десетки хиляди превзеха НДК за грандиозното закриване на кампанията на АТАКА



Любимите музиканти на Путин дойдоха в България, за да изпълнят световноизвестните си хитове по покана на националист №1 на България Волен Сидеров.


Зала №1 на НДК се оказа твърде тясна за желаещите да присъстват на музикалния празник, който започна в 19 часа на 22 май.


Десетки хиляди изпълниха пространството около Двореца на културата, за да наблюдават грандиозното закриване на кампанията на патриотите на монтирана видеостена пред НДК.


Тържествената вечер бе открита от народния певец Илия Луков. Той вдигна на крака публиката и се извиха кръшни български хора, които поведе водачът на евролистата на АТАКА Волен Сидеров. След това на сцената излезе руската поп звезда, поет и композитор Олег Газманов, който направи истинско грандиозно шоу.


Любе изпълниха вечните си хитове, „Комбат”, „Давай за” и др., а екзалтираната публика не спираше да пее с тях.


Изненадата на вечерта беше необявеното присъствие на легендата на руската музика и депутат от държавната Дума Йосиф Кобзон. Той изпълни няколко български песни, на които цялата публика се изправи на крака. Кобзон благодари сърдечно на Волен Сидеров за позицията на партия АТАКА за Русия в светлината на Украинската криза и пожела на българските патриоти победа на изборите тази неделя. 

Националист №1 благодари на хилядите присъстващи и на изпълнителите. Той заяви, че за разлика от своя корумпиран елит, цяла България е против всякакви войни с Русия – визови, търговски, студени или горещи. Българският народ помни, че НЕ ЕС ни освободи от Османско робство, а братска Русия!

През целия концерт препълнената зала бурно аплодираше изпълнителите и скандираше „Волен, Волен“ и „АТАКА победа!“. Сидеров се ръкува с привържениците на партията и раздаде десетки автографи. 


В края на спектакъла лидерът на националистите и цялата парламентарна група на АТАКА се качиха на сцената.


Сидеров и Йосиф Кобзон изпълниха заедно „Една българска роза“ и „Моя страна, моя България”.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.