Футболистите на Добруджа - амбицирани да спечелят

Отборът ще очаква подкрепа от добричлии в така важния мач срещу Пирин (Разлог) в събота. Преди последния кръг в Б група Добруджа дели второто място с Хасково и при победа може да завърне в елита.

Футболистите на Добруджа - амбицирани да спечелят

Този мач е важен за целия град, смята нападателят Ивайло Димитров. Излизаме, показваме си възможностите и каквото трябва ще стане, смята Косъма. Искам много хора да дойдат на мача в събота и да стане празник, каза още Ивайло Димитров.



Няма напрежение преди мача, има амбиция, заяви халфът на Добруджа Кристиян Малинов.

Излизаме срещу Пирин да покажем нашата игра и това, което сме тренирали през седмицата, както и да спечелим трите точки, коментира предстоящия мач Емил Колев.

Амбицирани сме да покажем добра игра и да зарадваме феновете с победа, заяви Красимир Станоев преди домакинството на Добруджа на Пирин (Разлог).

Аз лично не чувствам напрежение, винаги се борим за трите точки и сега най-важното е да ги вземем, ние трябва да бием, а после ще видим какво ще стане, каза Ивелин Василев.

Мачът, който може да класира Добруджа в А група е в събота, 17 май, от 18.00 часа на стадион "Дружба", а всички билети са с цена от 1 лев.