Кайзера: Добруджа е отбор, който се стреми да играе футбол

И за двата отбора оставащите два мача са много важни, коментира старши треньорът на Витоша Николай Тодоров - Кайзера след загубата на неговия отбор от Добруджа.

Кайзера: Добруджа е отбор, който се стреми да играе футбол

Срещата в Добрич бе спечелена с 2:0 от домакините.




Роденият в Балчик Николай Тодоров тръгна към големия футбол от Добруджа, след което достигна до националния отбор на България, 3 титли на страната с Левски и второ място в класацията за футболист на годината.

Имахме достатъчно положения да поведем в резултата, успяхме да направим добри контраатаки през първото полувреме, но малшансът или неумението пред гола бяха причината да не отбележим, коментира старши треньорът на Витоша (Бистрица) след загубата в Добрич. През второто полувреме, при 2:0 за Добруджа, стана по-трудно да достигнем до положения и загубихме важен мач, допълни Николай Тодоров.

Добруджа е отбор, който се стреми да играе футбол и с тази победа запазва своите шансове да атакува второто място, и за двата отбора оставащите два мача са много важни, смята наставникът на Витоша, чийто отбор е точно над чертата, само на точка над опасната зона.