Юношите на Добруджа спечелиха "Изида волей къп"

Юношите на Добруджа 07 триумфираха във волейболния турнир за любители в Добрич „Изида волей къп”, съобщават от пресцентъра на спортната проява. На финала новите шампиони изтръгнаха успеха в изключително драматичен мач, в който надделяха с 3-2 гейма над домакините от Изида.

Юношите на Добруджа спечелиха "Изида волей къп"



Срещата се игра в зала УСШ в градския парк и предложи множество обрати. В самия финал на заключителния двубой тимът на сладоледената компания дори имаше мачбол, но възпитаниците на Веселин Великов излязоха от тежката ситуация и успяха да затворят тайбрека при резултат 18-16 точки. Трети в турнира станаха волейболистите на Калиакра след успех с 3-0 в малкия финал над ветераните на Добруджа.


След края на турнира призьорите получиха своите плакети и парични награди от президента на Изида Младен Матеев.

„Искам да поздравя новите шампиони на турнира и техния треньор Веселин Великов, които положиха доста усилия и труд през дългия сезон, показаха израстване във всеки двубой и ставаха все по-уверени и закономерно това им се отплати! Пожелавам им преди всичко да са живи и здрави, също така още много спечелени турнири и нека всеки следващ за тях бъде на по-високо ниво. Благодаря на всички участници в турнира, на съдийския състав и на д-р Христов, които бяха винаги с нас. Благодаря им за професионалната работа по време на целия турнир. Благодаря за отличните условия, които ни предоставя спортната база на "ИЗИДА" в лицето на Младен Матеев, за мен е чест и удоволствие да управлявам всеки турнир, който се провежда в нашата база и да играя при такива условия. Пожелавам на всички участници весело лято и повече успехи в следващото издание на турнира "ИЗИДА ВОЛЕЙ КЪП"”, заяви организаторът Петър Пенев.


Крайно класиране на „Изида волей къп”, сезон 2013/2014
1.ВК "ДОБРУДЖА 07" ЮНОШИ МЛ.ВЪЗРАСТ
2."ИЗИДА"
3."КАЛИАКРА"
4.ВК "ДОБРУДЖА 07"-ВЕТЕРАНИ
5."ЙОНИВЕЛ"
6."РЕФРЕШ"
7."ЕНЕРГО ПРО"
8."ТРОЯ"
9."ВК БАЛЧИК"
10."ЕКИП"
11."ВИХЪР"
12."АКСАКВО"
13."ДОБРИЧ ВОЛЕЙ"