От читателската поща: Двама копаят, 6 подпират правите лопати, докато станат криви

Възмутен от начина по който екип на ВиК Добрич отстранява поредната авария на 25-ти април, наш читател изпрати снимки и коментар, който публикуваме без намеса

От читателската поща: Двама копаят, 6 подпират правите лопати, докато станат криви

Ето как двама човека работят, и още 5-6 стоят и подпират лопатите и от права лопата става крива лопата. Едва, когато ме видяха да правя снимки и им се развиках да сложат обозначителни знаци и заради тях обикалям половината град та да мога да мина и да се прибера вкъщи, единият от тези господа който мисля им беше технически или нещо такова ми направи жест да се разкарам и ми го извика даже! Преди малко се прибирам и гледам понеже не съм сигурно единственият който им се е развикал, преместили са камиона да не запушва пътното платно пред багера и продължават да бездействат. Поне може да се минава, но не мисля, че в една Европейска държава в която парадираме, че сме, да не слагат обозначиелни знаци за ремонтни дейности в началото на самото кръстовище, за да не ми се налага да връщам назад по главен път, да обръщам и да минавам още 5 км, заради това, че са решили да запушат целия път.



Ами ако минаваше линейка или пожарна какво щяха да направят, да оставят някой да умре или да изгори, щото им е скимнало да паркират така, че улицата да не се ползва и те цял ден да имитират дейност, щото май само това правят!


Тук се копае поне за 20-ти път през последните година - година и половина!
Аз лично си потроших колата, както и моите съседи в квартал „Червената пръст”, заради нехайството на ВиК Добрич. Мисля, че като данъкоплатец и човек който плаща по 4 винетни стикера на година, заслужавам да шофирам безпрепятсвено, ако не в целият град, то поне до собственият си дом! Сега ще оставят чакъл за който, ако не знаеш, че е там и че е с височина поне 30-40 см над нивото на пътя, неравно е пропаднал и е точно на входа на детската градина, може сериозно да пострадаш или да навредиш на някого - на малко дете, на човек, животно, на себе си или на автомобила си, както на твоя, така и на други хора!

Ето на какво се натъкнах когато се прибирах по ул. „Вардар”: дупка с дълбочина около 40-50 см., в която за малко щях да вляза, тъй като е нова и от днешното (26 април, бел. ред.) поредно копаене там: