Енерго-Про организира изнесен офис в Добрич за втори път

По време на срещите клиентите имат възможност да обсъдят индивидуални казуси и да поставят своите въпроси в диалог с управителя Стефан Абаджиев и директор „Обслужване на клиенти” Мария Димитрова.

Енерго-Про организира изнесен офис в Добрич за втори път

От началото на февруари специалисти „Обслужване на клиенти” са посетили 18 населени места, за да улеснят техните жители, които биха искали да се възползват от услугите на компанията, без да се налага да пътуват до градовете, в които има открити центрове за обслужване на клиенти. Близо 400 клиента посетиха изнесените офиси на различни места, за да се информират и да получат консултации относно сметките за електроенергия, да прехвърлят на свое име партидата на придобит имот, да подадат заявление за услуга на компанията или др. Инициативата беше реализирана в общински центрове и малки населени места на територията на областите Варна, Добрич и Шумен.



Най-често въпросите, които посетителите поставят са свързани с потреблението на електроенергия, с присъединяване на нови обекти към електроразпределителната мрежа, с нормативната рамка в енергетиката.

През следващата седмица, на 23 април, за втори път ръководството на компанията ще се срещне с клиенти в град Добрич. Желаещите да се запишат за среща могат да го направят, като се обадят на денонощния телефон: 0700 161 61 или изпратят сигналите си на електронния адрес на компанията: service@energo-pro.bg