Бареков кани Станишев, Борисов и Местан на дебат в Добрич

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков официално покани Сергей Станишев, Бойко Борисов и Лютви Местан на "Лидерски дебат за развитието на България".

Бареков кани Станишев, Борисов и Местан на дебат в Добрич

Той предлага този дебат да не е в София, а в някой от регионите в страната - Добрич на 22 април, Харманли на 27 април, Видин на 8 май или Смолян на 15 май.

"Българите заслужават да чуят каква е визията на председателите на най-големите политически партии за развитието на образованието, здравеопазването и икономиката. Нека Станишев, Борисов и Местан отговорят дали подкрепят предложението на Коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден за увеличение с 1% на бюджета за образование, здравеопазване и социални дейности. Нека също така разискваме идеята на ББЦ за въвеждане на безплатно здравеопазване и лекарства за децата, майките и пенсионерите. Важно е българите да узнаят каква е позицията на партиите за изравняването на стандарта на българските региони със София, защото понастоящем хората от страната плащат еднакви данъци със столичани, но получават три пъти по-лошо качество на инфраструктурата и публичните услуги", заяви Николай Бареков.