Пожар бушува тази сутрин в Гробищен парк

Пожарите в областта се превръщат в епидемия. Четири огнища са гасени вчера и тази сутрин, съобщават от полицията. В 3 от случаите има значителни материални щети.

Пожар бушува тази сутрин в Гробищен парк

На 26 март, около 21:43 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот в тервелското село Зърнево. Изпратените екипи на РСПБЗН Тервел успяват около 02:00 часа на 27 март да потушат огъня. Вследствие на пожара е унищожена напълно покривната конструкция - около 100 м2. Причините за възникването на пожара са в процес на изясняване.

Вчера, около 11:41 часа, е получено съобщение за възникнал пожар по ул. „Черноморска” в град Каварна. Местните огнеборци гасят до 13:35 часа. Вследствие на инцидента е унищожен напълно фургон. По първоначална информация огневи работи в близост до обекта са причините за възникването на пожара.

Тази сутрин, около 04:47 часа, е получено съобщение за пожар в района на гробищния парк, в Добрич. Екипите на пожарната успяват в 06:20 часа да потушат огнената стихия. Вследствие на пожара са унищожени спомагателни постройки и фургони. Причините за възникването му се изясняват.