Детелина Николова поздрави волейболистите на Добруджа 07 за успешния сезон

При дебюта си в Суперлигата отборът завърши на престижното шесто място, а в турнира за Купата на България завоюва сребърните медали.

Детелина Николова поздрави волейболистите на Добруджа 07 за успешния сезон

По покана на кмета Детелина Николова днес в Община Добрич гостуваха треньорският щаб и състезателите на мъжкия състав на "Добруджа 07", както и ръководството на волейболния клуб. Повод за срещата бе изключително успешният сезон на отбора, приключил преди дни.



Кметът Детелина Николова връчи на клуба чек на стойност 4000 лева. Тази сума е награда за добрите резултати на отбора и е извън заложените за спорт в Бюджет 2014 на Община Добрич.

Много ценни подаръци получи кметът от треньра Мирослав Живков - топка, с която са спечелени едни от най-важните мачове в Добрич през този сезон  и подписана от всички волейболисти и треньори, както и първия медал в историята на мъжкия състав на клуба - сребърния от турнира за Купата на България.

ВК Добруджа 07

Благодаря на Детелина Николова и Община Добрич за подкрепата, която чувствахме във всеки мач, заяви старши треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков.

ВК Добруджа 07

Основната цел на проекта Добруджа 07 е да създаде добри условия за младите хора за волейболно развитие, заяви президентът на клуба Веселин Велев. Радвам се, че залата е пълна по време на мачовете, но се радвам, че е пълна и залата за тренировки, сподели той. През следващия сезон трябва да затвърдим и надградим постигнатото през този, категоричен е Веселин Велев. Волейболистите на Добруджа пък се обединиха около мнението, че през следващото първенство целта им е влизане в ТОП 4.

ВК Добруджа 07

Като още един голям успех на "Добруджа 07" Младен Матеев - председател на спортната комисия към общинския съвет и един от основните спонсори на клуба чрез фирма "Изида", посочи факта, че младите волейболни таланти Жулиен Георгиев и Илия Петков вече са част от младежкия национален отбор на България.

ВК Добруджа 07 Мирослав Живков - старши треньор на ВК Добруджа 07, Детелина Николова - кмет на Добрич, Веселин Велев - президент на ВК Добруджа 07, Младен Матеев - председател на спортната комисия и член на ръководството на ВК Добруджа 07