Слави Трифонов дава стипендии на студенти в Добрич

Вчера в шоуто си, Слави Трифонов обяви, че заедно с партньорите си от Висше училище Международен колеж (International University College), град Добрич, ще наградят 20 кандидат-студента за ВУМК със стипендии между 8 и 15 хиляди лева, след като съобщи, че първото за България кулинарно състезание „Лорд ъф дъ шефс“ се реализира в град Добрич, в Ейч Ар Си Кулинари Академи – част от висшето училище.

Слави Трифонов дава стипендии на студенти в Добрич

Според най-успешния телевизионен водещ на България, „в България има много талантливи хора, които обаче нямат финансовата възможност да се обучават в подобни (ВУМК) престижни учебни заведения“.

 

По тази причина той обяви, че съвместно с ВУМК ще връчат стипендии на 20 от най-добрите кандидат-студенти през академичната 2011/2012 година, които желаят да учат висше образование във ВУМК. Той наблегна и на факта, че след успешно завършване, студентите получават две бакалавърски дипломи –българска (от ВУМК) и британска диплома (от Университета на Уелс), в областите – Бизнес, Туризъм, Информационни технологии и Кулинарно изкуство. Кандидатите могат да се регистрират за стипендия на уебсайта на  ВУМК – www.vumk.eu като попълнят формата за кандидатстване, намираща се на заглавната страница под името „Стипендии от Слави Трифонов“.