Жените очакват тази изненада за осми март

Под формата на подаръци предлага пакетите си за осми март новият петзвезден комплекс Long Beach Resort & SPA.

Жените очакват тази изненада за осми март

Комплексът  отделя голямо внимание за празника на жената. 



През деня на Осми Март в СПА центъра на комплекса ще се проведе презентация на едни от най-успешните марки козметика в света. 


 Специалистите от Келара СПА център ще правят консултации за грижа към лицето и ще се направят демонстрации на клиенти с продуктите на трите ТОП марки козметични продукти.  

Освен грижа към лицето дамите могат да се поглезят със СПА пакет включващ: плувен минерален басейн, акватоничен басейн с вградени шезлонзи за аеро и хидро масаж, солна стая изградена от тухлички хималайска сол, парна баня, сауна, джакузи, релакс зона, приключенски душ, шоково ведро, леден фонтан. 


Освен много СПА емоции и професионални съвети за добър външен вид дамите ще могат да получат безценни кулинарни съвети от популярната водеща на кулинарно предаване Йоланта Делибозова -Йоли. 

Йоли ще бъде гост в комплекса на Осми март, освен, че ще покаже някой неин кулинарен шедьовър тя е подготвила и друга изненада за гостите. 

Всички,които желаят да се консултират за някои по-специални ястия или желаят да подготвят интересни десерти за предстоящите Великденски празници могат да получат съвети от Йоли.

Шеф-готвачът Валентин Василев също подготвя специална Гала вечеря за Осми Март. 

От комплекса канят и дами, и господа да се включат в една празнична вечер с много танци, музика и забавления.

Екипът на Long Beach Resort & SPA предлага пакетите за Осми март и под формата на подаръци. 

Всеки, който желае да изненада любимата жена, майка, сестра, дъщеря с оригинален подаръчен ваучер може да се свърже с отдел резервации.

А ако все още не сте избрали как да изненадате любимия човек за Осми март може да се възползвате от ограничения брой останали места за празника на влюбените в Long Beach Resort & SPA.

 


За повече информация или резервации:

Посетете уеб сайта на Long Beach Resort & SPA 
или
телефон: 0893 650 590 
е-мейл: marketing@longbeachresort.bg