Радина Кърджилова и Асен Блатечки в страстни целувки

Съвсем скоро започва излъчването на новите серии на сериала "Стъклен дом". Нови интриги и обрати оставят зрителите само да гадаят кой с кого ще бъде.

Радина Кърджилова и Асен Блатечки в страстни целувки
Безспорно най-голямо любопитство предизвиква страстната любовна сцена между героите на Асен Блатечки и Радина Кърджилова, представена в официалното промо на "Развръзката". Според слуховете персонажът на популярния актьор, Чарли, ще претърпи тотална трансформация и ще се превърне в положителен герой, който успява да грабне сърцето на Сиана.

Не по-малко шокиращи са кадрите, в които тя, заедно с Камен, става жертва на избухнала бомба в подземен гараж. Една от звездите в каста пък - Бойко Кръстанов, който играе Дани Касабов, разкри в интервю за "Търси се", че в предстоящите серии ще видим не само старите лица, но и съвсем нови персонажи, които имат за цел да освежат популярната кримисага.

Иначе за радост на почитателите си, "Стъклен дом" се завръща на екран на 14 март от 20:00 часа с последните 4 епизода от втори сезон, които продуцентите умишлено не са излъчили досега.