Светльо Петров: Целите са оставане в групата и финал за купата

Целта, която обявих още преди началото на първенството не се променя - оставане в групата, заяви изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.

Светльо Петров: Целите са оставане в групата и финал за купата

Това, че отборът играе добре и трупа точки, може само да ме радва, няма да се сърдя на футболистите, ако бият във всички мачове и влезем, коментира въпроса какви са целите пред тима Светослав Петров.



Има по-важни неща от А група, като развитието на базата и младите футболисти в Добруджа, отбеляза изпълнителният директор на клуба.

Няма да е лошо, ако стигнем финал за купата - каза Петров във връзка с другия турнир, в който Добруджа продължава участието си и напролет с 1/4-финал срещу Локомотив (Пловдив).

Днес Добруджа започна зимна подготовка. В първата тренировка участваха 23 футболисти, като сред тях не бе считаният за сигурно ново попълнение Илиян Капитанов. Нападателят вчера е приел офертата на елитния Любимец. Новите футболисти в Добруджа са Ивелин Василев – централен нападател, юноша на испанския Осасуна, младежки национал; Красимир Станоев – халф, юноша на Литекс, идва от Пирин (Разлог), Павел Петков – на 19 години, бивш вратар на Ботев (Пловдив) и Раковски, защитникът Сашо Джилянов, който се завръща в родния си клуб след една година в Септември (Тервел).