Ветераните на Добруджа се завърнаха на върха в "Изида волей къп"

Успешен се оказа седмия кръг за морските отбори от Добричка област, които участват в турнира по волейбол за аматьори „Изида волей къп”.

Ветераните на Добруджа се завърнаха на върха в "Изида волей къп"

Мъжкият тим на Калиакра се изкачи до третото място във временното класиране след категорична победа с 3-0 над Ремакс, информират от пресцентъра на Изида. Със същия резултат се поздравиха и състезателите на Балчик, които надделяха над Екип и вече са пети в таблицата.




Начело след две победи с по 3-0 през отминалия уикенд над Рефреш и Йонивел излязоха ветераните на Добруджа. Изида заема престижната втора позиция след 3-0 над Добрич волей. Продължава успешното представяне и за юношите на Добруджа, които в седмия кръг спечелиха с 2-1 над силния състав на Йонивел в един от най-интересните и оспорвани срещи през този сезон. В другите два мача – Аксаково спечели с 2-1 над Енерго Про, а Вихър отстъпи с 1-2 от Троя.

В предстоящия осми кръг има една отложена среща. Поради участие на юношеския състав на ВК Добруджа 07 в турнир от държавното първенство на България за юноши младша възраст срещата им с отбора на ВК "Балчик" ще бъде отложена за девети кръг (15.12.2013 г.). Турнирът за младша възраст ще се проведе в гр. Шумен в рамките на два дни (07-08.12.2013 г.).

Програмата на „Изида волей къп” за осмия кръг, който ще се проведе в зала УСШ в градския парк в Добрич на 8 декември: Троя – Екип, Изида – Вихър, Калиакра – Добрич волей, Енерго Про – Ремакс, Добруджа вет. – Аксаково и Йонивел – Рефреш.