Откриват нова спортна зала в Добрич

В зала "Арена" ще се практикуват 3 вида спорт - бокс, ММА и фитнес.

Откриват нова спортна зала в Добрич

Нова спортна зала ще бъде открита в Добрич на 18 ноември. Тя се намира на мястото на бившата дискотека "Амон ра", като входът й е до пицария "Уно".



Спортна зала "Арена" ще развива три спорта.

Тя ще бъде домът на боксов клуб "Добротица" с треньор Светослав Тодоров. Вече тече набирането на желаещи да тренират този спорт. Кандидатите могат да са от всички възрасти, но основно се търсят момчета от 9 до 11 години, тъй като амбицията на Тодоров е да ги подготви от малки за големия бокс и да им предаде нужните умения за постигането на високи спортни резултати. Записването ще се извършва на място или на телефон 0878 586877.

Поради огромния интерес към смесените бойни изкуства в цял свят и в България, в зала "Арена" ще се провеждат и занимания по ММА. Треньор ще бъде Драгомир Йорданов. Добричлията е един от най-успешните ММА бойци в България и има впечатляващия баланс от 5 победи и само 1 загуба на професионалния ринг.

Новото спортно съоръжение предлага и модерна фитнес зала с нови и професионални уреди. Уникално за Добрич е оборудването за кросфит.