Мирослав Живков: Ще се стараем достойно да защитаваме името на Добрич и да радваме публиката

Волейболистите на Добруджа 07 ще отпътуват в четвъртък за Монтана, където на 1 ноември от 18 часа ще играят втората си среща от Суперлигата при мъжете.

Мирослав Живков: Ще се стараем достойно да защитаваме името на Добрич и да радваме публиката

„Постарахме се да се подготвим по един добър начин за предстоящата среща. Даваме си точна представа срещу какъв съперник ще играем. Това е един от най-добре балансираните отбори в първенството. Отбор, който има добри и равностойни изпълнители на всички постове. Предстои ни една нелека задача, но ще се постараем да покажем най-доброто от моментното състояние на отбора ни и се надявам да постигнем един добър резултат”, заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 Мирослав Живков.




„Мачът с Левски вече е в историята. Извадихме своите изводи от играта ни в първата среща и целенасочено започнахме да се готвим за предстоящите мачове. В четвъртък пътуваме за Монтана с 12 състезатели. Там сме планирали две тренировки”, добави Живков.

Наставникът посочи, че тимът приятно е изненадан от подкрепата на феновете на волейбола в Добрич.

„Искам да изкажа своята и на отбора специална благодарност към зрителите в залата, на нашите спонсори, които ни подкрепят и към кмета на града г-жа Детелина Николова. Благодарение на общата ни работа днес Добруджа 07 е в Суперлигата. Ще се стараем достойно да защитаваме името на града в този спорт, да пълним залата и да радваме публиката”, коментира още Живков.