Красавица от Добрич е новата Лана Дел Рей

Люси Дяковска - член на журито на "Музикална академия", сравни Мария Драгнева с Лана Дел Рей.

Красавица от Добрич е новата Лана Дел Рей

Талантливата и сексапилна певица от Добрич е сред 15-те участници в музикалното състезание на ТВ7, което си поставя за задача да покаже кой наистина може да пее в сблъсък на поколенията - 5 златни легенди, 5 актуални звезди и 5 неизвестни таланта.



Мария Драгнева е в групата на новите лица. В снощното предаване тя се класира втора сред петте участници и със сигурност продължава участието си, прескачайки първите елиминации.

Обичам музиката, тя винаги е била част от мен, а и музиката събира, сподели Мария. "Ъпсурт" я канят да изпее женските беквокали в новите им песни и така се запознава с Венци от култовата рап група, с когото стават гаджета.

С изпълненията си снощи Мария покори журито на "Музикална академия". Всички в него бяха възхитени от гласа, таланта и чара й. Никак няма да им е лесно на поколенията преди теб, обърна се към добричлийката Георги Христов. Люси Дяковска пък я определи като младата Лана Дел Рей.

Мария Драгнева е на 21 години и е завършила ПМГ "Иван Вазов" - Добрич. Тя участва и във втория сезон на предаването "България търси талант", където покори жури, публика и зрители. Певицата бе сред фаворитите за победа във формата и премина успешно всички кръгове, достигайки до самия финал.