Примекс ООД - лидер в областта на вноса и дистрибуцията на гуми

Примекс ООД е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника.

Примекс ООД - лидер в областта на вноса и дистрибуцията на гуми

Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein, Hankook, Matador, Marangoni, Cooper, Petlas и др.



Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите, разположени в София, Варна, Шумен, Добрич, Бургас и Русе, са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

 


 

За селскостопанските производители Примекс предлага гуми за селскостопанска техника на Petlas, Vredestein, Goodyear, Michelin, Trelleborg и Fulda.

Специално в рамките на изложението в Добрич „Селското стопанство и всичко за него“ в периода 27.08 – 31.08.2013г. Примекс предлага 25% отстъпка от цената на всички селскостопански гуми Vredestein.

 

За контакт с Примекс: 

гр. Добрич, Околовръстен път Добротица 10

Т: (058) 625 772; (058) 625 773

Ф: (058) 605 772

М: 0887 839 387

E: office@primex-bg.com

www.primex-bg.com