Светльо Тодоров: Футболистите се раздадоха до край

Новият старши треньор на Добруджа бе изключително доволен от показаното от своите избраници в мача срещу Монтана, спечелен с 1:0.

Светльо Тодоров: Футболистите се раздадоха до край

Момчетата бяха перфектни през първото полувреме, отбеляза наставникът на добричлии Светослав Тодоров след победния си дебют в новата професия. Радващото е, че футболистите стиснаха зъби и се раздадоха до края, похвали ги Тоди. Всяка победа е важна за отбора, за колектива, за момчетата, които тепърва навлизат в професионалния футбол - за да видят, че не е лесно, а трябва борба до край, коментира още треньорът на Добруджа. Бягане и тактическа дисциплина са основните неща, на които той ще учи футболистите и които ще изисква от тях на мачовете, защото на тях се гради съвременния футбол.

Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки честити победата на Добруджа и заяви, че се е получил интересен двубой за Б група. За мен е необяснима тази скованост и припряност навън, но явно още нямаме самочувствие и характер да играем като гости, сподели той. Младите момчета в Монтана, които задължително влизат в Б група, не могат да покажат истинските си възможности в официалните мачове, те бяха по-спокойни в подготовката и тогава показваха други игри, коментира след загубата в Добрич наставникът на гостите Атанас Джамбазки.