Исторически успех: Добричлия е третият най-добър барман в света!

Тихомир Михайлов е истинско доказателство, че когато човек се занимава с това, което наистина харесва, труди се упорито с години и вярва в себе си, и най-големите мечти стават рeалност, а целта е изпълнима, дори и когато тя е световният връх.

Исторически успех: Добричлия е третият най-добър барман в света!

Добричлията Тихомир Михайлов сбъдна една своя дългогодишна мечта - да се окичи с медал от Световно първенство за бармани.




При шестото си участие на шампионата на планетата той се класира трети и спечели бронзовото отличие.

В понеделник Тихомир Михайлов се пребори с конкуренцията на останалите национални шампиони, за да се класира за днешния финал, в който отново демонстрираха уменията си шестимата най-добри.

На финала той отново се представи блестящо и заслужено се нареди сред призьорите. По този начин Тихомир подобри най-доброто си класиране досега - четвъртото място от преди година в Китай.

Световното първенство за бармани се организра от Световната Асоциация на Барманите и през тази година се провежда в чешката столица Прага. Две са основните дисциплини на шампионата - класика, при която се оценяват качествата и вкуса на коктейлите и флеър, където се гледат също и артистичните умения на участниците при направата на напитките. Именно в атрактивната категория флеър добричлията спечели бронзов медал и през следващата година гордо може да се нарича третият най-добър барман в света. 

Припомняме, че Тихомир Михайлов, работил като барман в КК Албена и добричките заведения Звезда и Планета, е шесткратен шампион на България на флеър.