Стефан Славов: Искам класирането да се запази до края, само че ние да сме първи

Легендата на Добруджа очаква Витоша (Бистрица) и Дунав (Русе) да се намесят в борбата за челото.

Стефан Славов: Искам класирането да се запази до края, само че ние да сме първи

Радвам се, че след първия кръг начело на Б група са двата отбора от областта - Добруджа и Калиакра, дано и в крайното класиране са на тези места, разбира се като се разменят и ние сме първи, коментира помощник треньорът на жълто-зелените Стефан Славов.



Той вижда сериозна конкуренция в лицето на два от новаците, допълнили Б група през тази седмица. С играчи като Атнон Петров и Четин Садула във Витоша (Бистрица) и Младен Стоев, Николай Петров, Ивайло Раденцов и Любомир Иванов в Дунав (Русе), тези отбори ще са сред фаворитите, прогнозира Славов.

Той коментира и предстощия съперник на Добруджа. Наблюдавали сме на запис Ботев (Гълъбово) - един много сериозен отбор, който не се притеснява да пресира съперника дори дълбоко в половината му, добре подреден тактически тим, изграден от бивши футболисти на Берое, разкри впечатленията си Стафан Славов.

Очаквах малко повече зрители на мача с Академик, сигурен съм обаче, че след добрата ни игра в първия кръг, тази събота ще има повече публика, сподели помощник треньорът на Добруджа.

Добричлии приемат Ботев (Гълъбово) на 10 август, от 18.00 часа, на стадион "Дружба".