Момчетата и момичетата на "Добруджа 07" - на финали в Казанлък

Тимът на Добруджа 07 ще отпътува тази сряда – 19 юни, за Казанлък, където ще участва във финален турнир при момчетата до 12 г. между региони "Добруджа" и "Хемус" от първенството на България по мини волейбол.

Момчетата и момичетата на "Добруджа 07" - на финали в Казанлък

Срещите от надпреварата ще са на 20 и 21 юни, а ден по-късно в същия град ще се проведе и финалният турнир между същите два региона и при момичетата. Право на участие доби и съставът на добричкия клуб, а срещите ще са на 22 и 23 юни. Отборът на момчетата е воден от Петър Пенев, а на момичетата от Милена Маринова.



По повод предстоящите финали отборът на момчетата ще получи чисто нова екипировка, предоставена като дарение от управителя на фирма "Хелиус" - Валентин Паунов. Състезателните екипи са копие на официалната екипировка на представителния мъжки отбор ВК "Добруджа 07". Бизнесменът ще подсигури и престоя на момчетата в гр. Казанлък.

"Искам да заявя от името на ВК "Добруджа 07" и от мое име нашата благодарност и уважение към управителя на фирма "Хелиус" - Валентин Паунов за неговата морална и материална подкрепа. Радвам се, че имаме такива приятели, привърженици и надявам се в бъдеще  добри партньори, които с постъпките си подкрепят нашата идея и проект за развитието на волейбола в гр. Добрич. Благодаря също така и на Община гр. Добрич за съдействието в осигуряването на транспорта до гр.Казанлък", заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 треньорът Петър Пенев. "Надявам се в последното участие от календара за този състезателен сезон при най-малките да покажем добра игра и да се представим достойно, от което децата да изпитат удоволствие и удовлетворение от положения труд през годината", добави наставникът.