Благотворителен базар за Алекс отваря врати

Благотворителен базар за Алекс отваря врати
Благотворителен базар отваря врати в понеделник в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". Той ще е във фоайето на магазин СВА в Дома на книгата. Базарът е посветен на двата предстоящи празника Свети Валентин и Баба Марта. От него добричлии ще могат да си закупят красиви сувенири, изработени от майки от сдружение "Ръка за таланта".

На базара ще бъдат предложени валентинки, бродирани украси за бутилки с вино, сувенири, направени чрез техниката декупаж, мартенички и др. По покана на организаторите в инициативата се включиха и Школата по приложно и изобразително изкуство към общински детски комплекс "Малкият принц" в Тервел и ателие "Стела и Дара" към общински младежки център "Захари Стоянов". Талантливите деца от Тервел изработиха красиви картички и мартенички. Ръководителките на ателието Стела и Дара дариха за базара валентинки, картички, календари и рисунки.

Организаторите на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" изказват своята сърдечна благодарност на съгражданката ни Гергана Ботева Атанасова, която изработи за базара 350 мартеници и декупажни сувенири. В инициативата се включи и 19-годишният Димитър Игнатов от Плевен, който дари валентинки.

Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Алекс са разкрили и банкова сметка е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+