Благотворителен базар за Алекс отваря врати

Благотворителен базар отваря врати в понеделник в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". Той ще е във фоайето на магазин СВА в Дома на книгата. Базарът е посветен на двата предстоящи празника Свети Валентин и Баба Марта. От него добричлии ще могат да си закупят красиви сувенири, изработени от майки от сдружение "Ръка за таланта".

Благотворителен базар за Алекс отваря врати
На базара ще бъдат предложени валентинки, бродирани украси за бутилки с вино, сувенири, направени чрез техниката декупаж, мартенички и др. По покана на организаторите в инициативата се включиха и Школата по приложно и изобразително изкуство към общински детски комплекс "Малкият принц" в Тервел и ателие "Стела и Дара" към общински младежки център "Захари Стоянов". Талантливите деца от Тервел изработиха красиви картички и мартенички. Ръководителките на ателието Стела и Дара дариха за базара валентинки, картички, календари и рисунки.

Организаторите на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" изказват своята сърдечна благодарност на съгражданката ни Гергана Ботева Атанасова, която изработи за базара 350 мартеници и декупажни сувенири. В инициативата се включи и 19-годишният Димитър Игнатов от Плевен, който дари валентинки.

Банковата сметка за набиране на средства за лечението в Израел на Алекс са разкрили и банкова сметка е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич.