Хванаха селянин да кара с над 3 промила и половина посред бял ден

Трима пияни шофьори са заловени за ден в областта, съобщават от ОД на МВР.

Хванаха селянин да кара с над 3 промила и половина посред бял ден

На 22 май, около 9.25 часа по улица „Гоце Делчев” в град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил "Тойота". При извършената проверка за алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,60 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан В.В. - на 46 години, от град Добрич


 

Същия ден, в 14.30 часа, по околовръстния път на град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил „Фиат”. При последвалата проверка за алкохол е отчетено наличието на 3,58 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан К.В. - на 58 години, от с. Кочмар, общ. Тервел.

 

Около 21.20 часа по улица "Витоша" в град Генерал Тошево автопатрул спират за проверка лек автомобил „Ваз”. В издишания от водача въздух са измерени 2,02 промила алкохол. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Н.Ч. - на 51 години, от град Генерал Тошево. Взети са кръвни проби по надлежния ред. По трите случая са образувани бързи полицейски производства.