Най-младите добрички волейболистки са №1 в Североизточна България

Момичета на "Добруджа 07" до 12 години (миниволей) категорично доказаха, че са най-добрите в своята възрастова група сред отборите от Североизточна България.

Най-младите добрички волейболистки са №1 в Североизточна България

След като преминаха като бърз влак през съперничките си в едната от финалните групи, възпитаничките на Милена Маринова бяха влакът-експрес в полуфиналната и финална срещи на региона. Добричките волейболистки категорично наложиха волята си над състава на "Омуртаг" с 2:0 гейма, информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Във финал, след малки колебания в първата част срещу отбора на "Спартак" Варна, която все пак спечелиха, във втората момичета в зелени екипи буквално смачкаха своите съпернички от морската столица с 25:6, с което взеха и мача с 2:0 гейма.



Най-младите добрички волейболистки постигнаха забележителен резултат в регионалните състезания - 8 победи в 8 изиграни срещи при геймово съотношение 16:2.


В същото време юношите младша възраст на "Добруджа 07", водени от Генчо Цветков, отстъпиха с 3-0 от ЦСКА, и победиха със същия резултат надиграха Монтана в квалификационния турнир в Казанлък. Припомняме, че в първия ден те надиграха домакините с 3-1 гейма.