Нови успехи за школата на ВК "Добруджа 07"

Девойките младша възраст на Добруджа 07, водени от Милена Маринова, се класираха на първо място в квалификационния турнир в Перник след 3 поредни победи. Чаровните волейболистки от Добрич не дадоха никакъв шанс на съперничките си, като надделяха с 3-0 гейма над Чавдар (Бяла Слатина), Яворов (Чирпан) и домакините от Миньор, съобщават от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Отборът от Добрич се класира за зоните на държавното първенство.

Нови успехи за школата на ВК "Добруджа 07"
1001_600 
 
Отборът на Добруджа 07 се класира за финалите на регионалния турнир по мини волейбол за деца до 12-годишна възраст. Възпитаниците на Петър Пенев постигнаха 4 победи от 4 мача по време на квалификационния турнир, съобщават от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. Тимът от Добрич надигра с по 2-0 гейма Родина (Суворово), Перун (Варна) и ХЕ ГЕ Волей (Добрич), и с 2-1 гейма Черно море БАСК (Варна). След този успех Добруджа 07 има финалисти на регионално ниво при момичетата и момчетата в тази възраст. От клуба обявиха, че ще кандидатстват за домакинствата на финалите на регионалните турнири, които в силния пол са на 27 и 28 април, а в нежния – на 25 и 26 април.
 
„Отборите ни при момичетата и момчетата показаха желание за игра и голяма воля за победа, а срещите се превърнаха в истински празник на волейбола. Много се гордея с постигнатите успехи, като се надявам доброто ни представяне да продължи и в следващите фази”, заяви треньорът в школата Петър Пенев.
 
2_600_04