Девойките на Добруджа 07 - на квалификационен турнир в Перник

В Перник ще се проведе квалификационният турнир по волейбол за девойки младша възраст. Надпреварата ще се състои на 18 и 19 април, а право на участие в нея добиха и възпитаничките на Милена Маринова от клуб Добруджа 07.

Девойките на Добруджа 07 - на квалификационен турнир в Перник

В турнира ще участват и съставите на Чавдар (Бяла Слатина), Яворов (Чирпан), както и домакините от Миньор. Победителят ще се класира на зони - последният етап преди републиканските финали.


 

В същото време се разбра, че поради отказ от участие на отбора на Раковски (Димитровград), в събота и неделя квалификационният турнир за юноши младша възраст от държавното първенство ще се проведе в град Варна. В турнира ще вземат участие и младите волейболисти на Добруджа 07, които ще премерят сили с Варна волей и Ихтиман. Предстои от родната ни федерация да определят и четвъртия отбор, който да се включи в турнира.

 

Волейболни емоции ще има и в зала УСШ в Добрич в края на седмицата, където ще се проведат срещите по мини волей. На 18 април ще играят момичетата, а на следващия ден – момчетата. И в двата пола на добричките състезатели ще гостуват отбори от Варна и Суворово.