Светльо Петров: С играта в Русе затворихме устите на всички недоброжелатели

Опровергахме гнусния слух, пуснат от съперника, че аз и няколко футболисти ще продадем мача и след него ще си заминем за София, коментира изпълнителният директор на Добруджа.

Светльо Петров: С играта в Русе затворихме устите на всички недоброжелатели

Много съм щастлив от играта ни срещу Дунав, показахме на всички, че сме по-класният отбор, доказахме кой е най-добрият отбор в групата и в двата мача срещу тях, заяви Светослав Петров в интервю за Добрич Онлайн.


 

Много хора, включително и от Добрич, очакваха Дунав едва ли не да ни смачка, но успяхме да затворим устите на всчики недоброжелатели, допълни той.

 

На първо място искам да благодаря на всички добричлии, подкрепяли ни на стадиона в Русе - дошли с организираните автобуси или личен транспорт, каза още изпълнителният директор на Добруджа.

 

По още един показател показахме кой заслужава повече да влезе в Б група - агитка, нашата бе много по-многобройна, по-вярна и безрезервна в подкрепата си, далеч по-колоритна, коментира Петров.

 

Той поздравява и всички футболисти и треньори за добре свършената работа. Напрежението бе огромно, залогът бе изключително голям за всички нас, но в предстоящите мачове играчи и фенове ще могат да се забавляват повече и да се насладят на футбола, смята той.

 

Светльо Петров изрази и задоволство от резултата и играта на Добруджа в Русе, защото с тях е бил оборен нарочно пуснатия слух от съперника, с цел да се развали атмосферата в отбора и да се повлияe на обществените нагласи, че той и част от новите футболисти ще продадат мача и ще си тръгнат от Добрич. Аз и играчите доказахме, че сме в Добрич, за да свършим нашата работа - класиране на Добруджа в Б група през този сезон, като освен това амбициите ни с клуба са дългосрочни, категоричен е легендарният добруджанец и бивш национал.