Пияни шофьори от цялата област изкараха трети март в ареста

Солидно почерпени водачи са задържани в Добрич, Балчик и Тервел.

Пияни шофьори от цялата област изкараха трети март в ареста

На 2 март, около 10:35 часа, по бул. „25-ти Септември” в град Добрич автопатрул спира за проверка лек автомобил, управляван от З.К. (50г.) от град Добрич. При последвалата проверка за алкохол е отчетено наличието на 1,78 промила в издишания от водача въздух. Той е задържан за 24 часа в Първо РУП Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.



Отново в събота, около 22:30 часа, в град Балчик автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от С.С. (35г.) от град Балчик. Той е шофирал с 2.06 промила алкохол. Взета е кръвна проба за химическо изследване по надлежния ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа водачът е задържан в РУП Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На 3 март, около 5 часа, в град Тервел автопатрул спира за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от А.А. (30г.) от с. Честименско, община Тервел. При последвалата проверка за алкохол цифровата индикация отчита наличието на 1,75 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа пияният шофьор е задържан в РУП Тервел. По случая се работи в условията на досъдебно производство.