Движение ДНЕС ще обсъди с добричлии проблемите им с монополите

Движение за национално единство и спасение кани гражданите на Добрич на среща-дискусия относно необосновано високите сметки за ток, вода и мобилни услуги, както и други нерешени проблеми на обществото до този момент.

Движение ДНЕС ще обсъди с добричлии проблемите им с монополите

Дискусията ще се проведе на 23 февруари (събота), от 11.00 часа в голямата конферентна зала на хотел „България“ в Добрич.


 

ДНЕС призовава всички свои членове и симпатизанти, всички потребители, които не са съгласни с произвола и ценовия терор, налаган от ДКЕВР и монополистите върху гражданите на България, да се присъединят към срещата.

 

"Ние, както и през последните дни на протести в цялата страна, така и днес, заставаме твърдо зад гражданите. Ние започнахме войната с монополите още през 2010-та година и ще сме до края заедно с гражданите, в отстояването на  справедливите ни искания. На мнение сме, че организираната от нас среща-дискусия ще допринесе за доуточняване на въпросите, които трябва да бъдат спешно поставени на бъдещата „Кръгла маса“ и „Обществен съвет“ при Президента на Република България.", казват от ДНЕС - Добрич.