Гюлетласкачите на "Добруджа 99" готови за добро представяне

Те ще участват на предстоящите тази седмица силни лекоатлетически състезания в Добрич - международният турнир "Академик" и държавните първенства в зала за всички възрасти при юношите и мъжете.

Гюлетласкачите на "Добруджа 99" готови за добро представяне

След като през миналата година престижният лекоатлетически турнир за мъже и жени "Академик" за първи път се проведе извън София, през тази отново домакинството е поверено на зала "Добротица".


 

В турнира "Академик" ще участва Галин Костадинов. По програма дисциплината хвърляне на гюле започва около 18.30 часа във вторник.

 

На следващия ден ще има сериозно присъствие на гюлетласкачи на СКЛА "Добруджа 99". 10 състезатели на треньора Галин Костадинов ще участват на държавното първенство в зала при юношите под 16 години, а 4 при старшата възраст. Участието на първите е около 17 часа в сряда, а на по-големите в 19 часа.

 

В петък преди обед 7 състезатели на СКЛА "Добруджа 99" ще се борят за призово класиране при юношите старша възраст.

 

Същия ден, около 17.00 часа, ще започне и републиканското първенство по хвърляне на гюле в зала при мъжете. В него отново ще участва Галин Костадинов. През миналата година добричлията, участвал на олимпийските игри в Атина през 2004 година, спечели сребърен медал от държавното първенство в зала.