Добруджа само с 1 мач тази седмица, ЦСКА няма да дойде в Добрич

В неделя, от 14.00 часа, шампионите посрещат НСА в зала "Русалка".

Добруджа само с 1 мач тази седмица, ЦСКА няма да дойде в Добрич

Поради организационни проблеми в ЦСКА, червените няма да пътуват до Добрич за мача от втория кръг на мъжката А хандбална група срещу Добруджа, който по програма бе насрочен за събота. От столичния отбор са заявили днес желание за отлагане на срещата, но същевременно в бюлетина на хандбалната федерация се посочва, че те няма участват в първенството.


 

Шампионът Добруджа все пак ще има мач тази седмица. В неделя, от 14.00 часа, в зала "Русалка" в Добрич ще гостува НСА. Очаква се студентите да се намесят в борбата за медалите през този сезон, след като се подсилиха с класни хандбалисти. Сред тях се откроява бившият пивот на Добруджа Петър Чивийски, който доскоро игра за добричлии, включително и само преди месец срещу Куманово в Македония за Купата на ЕХФ.

 

Всички хандбалисти на Добруджа са здрави и ще се хвърлят за победа срещу НСА.

 

Отборът от Добрич оглави класирането в А група още след първия кръг, в който разби ХК Левски (град Левски) с 39:30. В другите мачове НСА победи Осъм (Ловеч) с 31:23, а за добричлии се получи един добър резултат във Варна, където местните Спартак и Локомотив завъртяха 26:26 и взеха само по една точка.