Добруджа вкара 4 на Две могили

Това бе най-малкото, с което се отърва в Добрич българският съименник на Туин Пийкс. Три от новите попълнения на жълто-зелените вкaраха първите си голове за отбора.

Добруджа вкара 4 на Две могили

Добруджа победи Две могили с 4:0 и запази първото си място в Североизточната В група. През целия мач действието се развиваше в половината на гостите от русенското градче. 


 

Първият гол падна в 21 мин. Точен от фаул бе Ивайло Лазаров, чието изпълнение изненада вратаря на гостите. При подобна ситуация 10 мин. по-късно той записа и асистанция. Борислав Илиев бе точен с глава и вкравайки първия си гол за Добруджа покачи на 2:0.

 

Нови два гола паднаха и след почивката. В 73 мин. Игнат Дамянов получи от Недко Ангелов топката на празна врата и вкара за 3:0. За него, както и за последния голмайстор Ангел Маджиров, това бяха дебютни попадения за Добруджа. След Боби Илиев, и друг бранител се разписа в мача - Маджиров би неспасяемо от пряк свободен удар в 75 мин.

 

Домакините органирираха още много опасни атаки, а на два пъти през второто полувреме и гредата спаси гостите след изстерели на Игнат Дамянов от далеч и на Боби Илиев с глава в края на мача.

 

Добруджа вече има 16 точки, след 5 победи и 1 равенство и е едноличен лидер.

 

Очаквайте видеорепортаж с всички голове от мача в Добрич Онлайн!