Треньорска смяна в Куманово дни преди мачовете с Добруджа

Първият съперник на Добруджа в евротурнирите смени треньора си в навечерието на мачовете с добричлии.

Треньорска смяна в Куманово дни преди мачовете с Добруджа

В събота и неделя (8 и 9 септември) ХК Добруджа гостува на Куманово в срещи от първия кръг в турнира за Купата на Европейската хандбална федерация при мъжете.


 

След 6 месеца начело на отбора от Македония Пепи Манасков напусна треньорския пост във вторник. Най-вероятната причина е неизпълнени лични финансови изисквания.

 

Вчера стана ясно, че го заменя неговият досегашен помощник Горан Миладиновски, който ще дебютира като старши треньор на Куманово срещу Добруджа.

 

Обширен материал за предстоящите мачове е публикуван и на сайта на Община Куманово, която е основен спонсор на отбора. В него се отбелязва, че "Добруджа е актуален шампион на съседна България" и е отбор, който е граден дълъг период и знае да играе хандбал. Срещу такъв респектиращ противник ще трябва да се противопоставим максимално отговорно, паметно и храбро, казват от Община Куманово.

 

Хандбалистите на Куманово пък се снимаха в рекламен клип, който върви по местните медии и призовава феновете за подкрепа срещу Добруджа. Вижте видеото: