Ради Вардаров: Мачът в Кубрат е важен психологически тест за Добруджа

Новият старши треньор няма да може да използва в дебютния си мач двама от основните нападатели – Ивайло Димитров и Филип Филчев.

Ради Вардаров: Мачът в Кубрат е важен психологически тест за Добруджа
Целта пред Добруджа е ясна и тя е първото място в Североизточната В група, заяви в първото си интрервю като страши треньор на отбора Радослав Вардаров.
 
Припомняме, че вчера досегашният помощник замени напусналия Иван Атанасов.
 
Вардаров заяви още, че разчита на всички в досегашния състав и има уверението на футболистите, които не са от Добрич и дойдоха с Иван Атанасов, че ще продължат да играят за Добруджа.
 
Попитан дали има интерес към футболисти от Добрич, на които е бил треньор в Септември (Тервел), наставникът обясни, че към момента всички са ангажирани и нови играчи ще бъдат привличани най-рано през зимната пауза.
 
Дебютният мач на Ради Вардаров е в събота в Кубрат срещу едноименния местен отбор. Наставникът определи двубоя като важен психологически тест за Добруджа. Той заяви, че е разузнал добре съперника и вярва в победата на своя отбор.
 
Поради наказание от един мач в Кубрат няма да играе нападателят Ивайло Димитров. Юношата на ЦСКА е наказан, заради червения картон срещу Черноморец (Балчик).
 
Все още контузен е друг нападател на Добруджа – Филип Филчев. Той ще пропуснe и третия кръг на Североизточната В група, но се очаква да е готов за игра срещу Дунав (Русе) след седмица.