Луксозни ваканционни имоти на голф игрище край Балчик пуснаха данъчните за продажба

Две еднофамилни къщи на морето, собственост на софийска фирма със задължения към хазната пусна на пореден търг столичната НАП, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Луксозни ваканционни имоти на голф игрище край Балчик пуснаха данъчните за продажба
Ваканционните имоти се намират край Балчик, в един от най-големите голф комплекси в страната - “Лайтхаус голф ризорт”. Това, което прави къщите особено атрактивни, освен местоположението им, са и редицата екстри, с които разполагат.
 
От следващата седмица до 11 септември, кандидат купувачите могат да правят огледи на имотите. Пак в същия срок, в сградата на столичната НАП ще се приемат ценови предложения за закупуването им. Кой ще е новият собственик на луксозните имоти ще стане ясно на 13 септември, когато ще бъдат отворени всички оферти.
 
И двете къщи са двуетажни, като разгънатата застроена площ на всяка от тях е около 85 кв.м. СОТ, климатици, топло и хидро изолация, вътрешни стълби от първия към втория етаж, облицовани с полиран камък, луксозно оборудвани санитарни помещения на двата етажа, са част от екстрите на продаваните сгради.
 
Началната цена от която ще стартира наддаването е 88 130 лв. за едната и 88 501 лв. за другата. За да се включат в наддаването желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначалната тръжна цена.