Жена показа пътя на заблудил се шофьор и получи 20 000 долара

Дамата страдала от бъбречна недостатъчност и парите й дошли като подарък от небето.

Жена показа пътя на заблудил се шофьор и получи 20 000 долара

Дженифър Василакос вероятно е била една от най-щастливите жени в света, когато получила 20 000 долара от заблудил се шофьор, на когото му показала пътя.


 

Жената стояла на кръстовище и раздавала брошури с молба да й се помогне. Дженифър страдала от бъбречна недостатъчност и единственото й спасение било да й се направи операция по присаждането на стволови клетки. Жената не била подходяща за донорска трансплантация.

Изведнъж до Дженифър спрял автомобил и шофьорът я попитал как да стигне до Санта Барбара, Калифорния. Жената му обяснила и му подала една брошура. Човекът зад волана й подал 50 долара и отпътувал.

Дженифър не знаела, че шофьорът бил Тай Уорнър, основател на компанията Beanie Baby и собственик на най-скъпия хотел в Ню Йорк, чието състояние се оценява на 4,5 милиарда долара.

След час мъжът се върнал на кръстовището, където стояла Дженифър. Той отворил прозореца на колата си, протегнал ръка и се представил като добавил, че иска да помогне на болната жена и да й плати операцията. Обещал й, че ще изпрати чек до една седмица. Само след дни Дженифър Василакос получила обещания чек и писмо от милиардера.

“Навярно някой там горе ви обича, защото направи така, че да се срещнем. До този момент никога не се бях губил, но съдбата явно бе решила така, че след като се заблудих на пътя, срещнах точно вас. Надявам се, че продължението на тази история ще бъде началото на нов живот за вас", пишело в писмото.