Жестока катастрофа отне живота на двама младежи

Тежко пътно-транспортно произшествие по главен път E-87, отне живота на двама души, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Жестока катастрофа отне живота на двама младежи
На 22 август в 0:35 часа в РУП Балчик, е получено съобщение от телефон 112 за възникнало пътно-транспортно произшествие на главен път Е-87, на около 300 метра след кръстовището за село Момчил. Лек автомобил „Фолксваген” със софийска регистрация, управляван от К.К. (43г.) от град София, навлиза в лявата лента по посоката на движението си и блъска насрещно движещият се лек автомобил „Опел”, с варненска регистрация. До автомобила с варненска регистрация, са намерени П.Р. (25г.), който е починал впоследствие в МБАЛ Добрич и 20 – годишния Д.Г., който е починал на място  - и двамата загинали са от село Оброчище.

Возещите се в лек автомобил „Фолксваген” са настанени в МБАЛ „Света Ана” Варна под наблюдение, без опасност за живота. 6 - годишната Л.К.  е със съмнения за счупено ребро, а 65-годишната В.Г. е с фрактура на лява ръка.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител по описа на РУП Балчик. Работата по случая продължава.