Представят възможностите на програма „Енергийна ефективност и зелена икономика“ в Каварна

Областният информационен център – Добрич организира среща между представители на бизнеса, на банковия сектор, на консултантски компании, неправителствени организации и медии за представянето на стартиралата схема „Енергийна ефективност и зелена икономика“ по Оперативна програма „Конкурентноспособност 2007-2013“

Представят възможностите на програма „Енергийна ефективност и зелена икономика“ в Каварна

Срещата ще се проведе на 18-ти юли, от 10:30 часа, в залата на община Каварна. Припомняме, че на 28-ми юни, Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, МИЕТ – Управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 г. обяви открита процедура за подбор на проекти, покриващи определени изисквания за качество, без определен срок за кандидатстване: BG161PO003-2.3.02 „Енергийна ефективност и зелена икономика”.


 

Процедурата за безвъзмездна финансова помощ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и е насочена към малки и средни предприятия. Общият размер на безвъзмездната финансова помощ по процедурата е 293 374 500 лева. Проектни предложения могат да се подават най-късно до 31-ви октомври 2013 г.