Чувственост, екзотика и изненади на Модна фиеста - Албена 2012

Катя Генева и Кристина Димитрова директно от Милано на Модна фиеста Албена, съобщава продуцентът на събитието Мариана Аршева

Чувственост, екзотика и изненади на Модна фиеста - Албена 2012

Топдизайнерката на модна къща Юнона, Катя Генева и нейният модел - известната певица Кристина Димитрова, пристигат от Милано, веднага за фиестата в Албена. Там те заснеха последната фотосесия на певицата, вдъхновени от стария град, старото кино и световната мода.



Снимките бяха при катедралата Дуомо,  района около ул. Монтенаполеоне и ул. Дела Спига, квартал Навали – до каналите, художествената Академия Брера, където е сърцето на модната индустрия. В историческия център са много от забележителностите на града, вдъхновили дизайнерката за предстоящата колекция за фиестата.


Нови ярки, свежи цветове, изчистени силуети, впечатляващи форми и младежка свежест - това са акцентите на дизайнерите за сезон лято 2012.


Дамите са съвременни лолити с къси поли и панталонки, под които проблясват къси клинове в сигнални цветове с дантелени краища, с много високи обувки и впечатляващи с изработката и фантазията на дизайнерите аксесоари.

kristina_dimitrova_v_toalet_na_unona_300_01 


Цветни геометрични принтове, мозайки, ярки коприни и блестящи бижута създават допълнителна атмосфера, която отвежда зрителите на пътешествие, изпълнено с чувственост, екзотика и изненади.


Кристина Димитрова ще открие фиестата на брега на морето, облечена с облеклата на Юнона, а след нея щафетата ще поемат спиращите дъха мъже от Максимус, които ще танцуват голи, само по вратовръзките и коланите на Ан Джи. Танцът им ще представлява игра на цветове, вдъхновени от отблясъците на слънцето, твърди дизайнерката на аксесоари Ангелина Данова.


Не са забравени и истинските мъже, които предпочитат освен коланите и стилните мъжки ризи, и вратовръзки. За тях Иван Иванов от Ивенти привнесе луксозния шик на Виена.

 Новите две линии са характерни с елегантната си линия, с блясъка и с чувствеността на детайла. Те се разпознават безпогрешно, благодарение на специалното внимание към цветовете, детайлите, перфектните кройки, финеса и качеството.