Награди - книги раздава от утре "Атанасов груп"

В навечерието на 24 май, "Атанасов груп" ЕООД организира кампанията "Да преоткрием богатството на книгата", в която участваха над 5000 клиенти на фирмата

Награди - книги раздава от утре "Атанасов груп"

Днес бяха изтеглени имената на 150 печеливши клиенти на дружеството, които ще получат подарък книга.


 

В томболата участват всички, които в периода от 15-ти април до 27-ми май са заредили гориво от обект на фирмата, независимо от количеството и цената, и са притежатели на клиентски карти на "Атанасов груп".

 

"Искаме да провокираме у нашите съграждани и клиенти потребността да четем книги, да излезем от интернет  пространството", споделя   идеята си  управителят на фирмата Атанас Атанасов.

 

Той лично изтегли името на първия късметлия - Тодор Жеков Николов.

 

p5280007_600

 

Списъците с щастливците ще бъде изнесен на видно място в станциите на "Атанасов груп", ще бъде публикуван и на сайта на дружеството. Всеки от тях ще има възможност да получи наградата си в обекта, в който е заредил с гориво.

 

p5280012_600

Книгите са с с различна тематика, художествена и научно-популярна литература. "Наблегнали сме предимно на български автори", съобщи Атанасов, "като книгите са разпределени в две групи - за подрастващи и за възрастни." Подборът на заглавията е извършен с експерти от Регионалния инспекторат по образование, на които Атанасов изказва специални благодарности.

 

Три издателства са откликнали на инициативата на "Атанасов груп" и са я подкрепили с идеи за подходяща най-търсена и най-четена литература.

 

Настоящата инициатива е част от целогодишната дейност на фирмата в полза на клиента, която стартира с томбола за Свети Валентин. "Ще има още много такива кампании до края на годината.", съобщи Атанас Атанасов.

 

p5280009_600