Джъстин Бийбър идва в България

Очаква се любимецът на всички тийнейджърки Джъстин Бийбър да дойде у нас в неделя сутринта. Той бил обещал да прекара Деня на майката, който в Щатите се празнува през втората неделя на май, заедно с гаджето си Селена Гомес. Красавицата пък в момента е на снимки у нас.

Джъстин Бийбър идва в България
Музикалният тийнидол Джъстин Бийбър, който през последните години се превърна в абсолютна звезда въпреки ученическата си възраст,вероятно ще долети в България да види гаджето си Селена Гомес.

Причината е празникът Ден на майката, който в Щатите се отбелязва през втората неделя на май. И понеже красивата и талантлива певица и актриса няма да може да сподели деня с майка си, защото от няколко седмици е у нас заради снимките на екшън филма The Getaway, Бийбър обещал да й прави компания.

В събота вечер музикантът има участие в Лос Анджелис, но ако веднага след него се качи на самолета, ще може да зарадва половинката си в неделя сутрин.

Пристигането на Джъстин със сигурност ще предизвика масова истерия сред ученичките. Феновете на Селена обаче също не са малко и някои от тях дори неотлъчно стоят пред хотела й в София с надеждата да я причакат и да вземат автограф.