Dobrich Online Виж пълната версия

Започват заседания на комисиите към ОбС - открити са за граждани

2012-03-14 11:59:58

Съветниците на Добрич се подготвят за предстоящата сесия на 27-ми март. Постоянните комисии към Общински съвет ще заседават от 20 до 23 март. Заседанията са открити за гражданите, припомнят от местната администрация.

Следващия вторник, от 14 часа се събира Постоянната комисия (ПК) „Наука и образование, в кабинета на зам.-кметът Камелия Койчева. По същото време, ПК "Транспорт, инфраструктура и екология" ще заседава в кабинета на зам.- кмета арх. Пламен Ганчев. По-късно, от 16 часа на същия ден, членовете на ПК "Спорт и младежки дейности" се събират в кабинета на  председателя на Общински съвет.


В сряда ще заседават още 3  комисии: ПК "Търговия, услуги и туризъм" от 14 часа в кабинета на съветника на ІІІ етаж; ПК "Промишленост, земеделие и трудова заетост" от 15 часа в кабинета на  зам.- кмета Надежда Петкова; ПК "Приватизация, следприватизационен и следконцесионен контрол и управление на общинската собственост" от 16 часа в кабинета на председателя на Общински съвет.


В четвъртък са предвидени 4 заседания. От 10 часа се събират членовете на "Регионално развитие, международно сътрудничество и европейски програми" в кабинета на председателя Ангел Табаков. В 13 часа започва заседанието на ПК "Култура, вероизповедания и етнически въпроси" в кабинета съветника. ПК "Законност, обществен ред и контрол" започва работа от 15 часа в кабинета на председателя на Общински съвет, а ПК "Териториално развитие, жилищна политика и строителство" се събира час по-късно в кабинета на арх. Ганчев.


В петък от 13 часа заседават съветниците от ПК "Здравеопазване и социални дейности" в кабинета на председателя на ОбС, час по-късно общинарите от ПК "Бюджет, финанси и данъчна политика" в кабинета на зам. – кмета Иван Колев, а от 16 часа - ПК "Предотвратяване и установяване конфликт на интереси" в кабинета на Ангел Табаков.