Dobrich Online Виж пълната версия

Откриват клуб за деца със специални потребности

2022-11-21 13:12:48

Сдружение „НИЕ- 2020“ кани родители и децата им и всеки, който има интерес да присъства на официалното откриване на новия клуб за деца със специални потребности

Камелия Тодорова, председател на клуба сподели пред Добрич Онлайн, че е единствен в България. Майките са положили много труд  и усилия за тази тяхна обща цел - да създадат база, където техните деца да бъдат нормално приети и обществото лесно да ги опознае.


Председателят на сдружението, г-жа Тодорова, изказва своята благодарност към Община град Добрич, всички приятели, фирми и организации за оказаната огромна подкрепа, това клубът  да стане реалност.


Всяко дете може да посещава залите, няма никакви изисквания за потребителски такси. До момента членовете на „НИЕ- 2020“ са 20 души, като децата, които посещават базата, не са само със специални потребности.


Целта на Сдружение „НИЕ- 2020“ е да достигне до колкото се може повече хора. Също така майките искат техните деца да си създадат приятелства и да се даде на обществото гласност, че те са като всички останали - съвсем нормални.


 


Откриването е на 23 ноември от 11 часа в сградата на бившето училище „Отец Паисий“.