Dobrich Online Виж пълната версия

МБАЛ - Добрич набира доброволци за предварително разграничаване на пациентите, нуждаещи се от болнична помощ

2020-03-17 06:45:56

Във връзка с опасността от разпространение на коронавирусна инфекция изпълнителният директор на МБАЛ –Добрич д-р Светозар Байчев разпореди по-строги мерки в лечебното заведение.

Посещението на външни лица ще се осъществява само през централния вход на болницата.Забранява се достъпът на външни лица до болничните структури, както и свободното движение по етажите на лечебното заведение.


Всички посетители- пациенти и придружители, в това число и амбулаторни пациенти, трябва да бъдат снабдени с лични предпазни средства- маски.


Ограничава се движението на пациенти в рамките на отделенията, в които са хоспитализирани, с изключение на случаите, в които тяхното лечение изисква извършване на медикодиагностична или друг вид дейност.


Информация за пациенти, които се лекуват в лечебното заведение ще бъде давана от съответното отделение само по телефон от 12. до 13. часа чрез централа на тел: 058 600 488.


МБАЛ - Добрич набира доброволци за извършване на предварително отдиференциране на пациентите, нуждаещи се от болнична помощ. За повече информация - тел: 0884 540 998.